Meso Frengjisht APK

  • Meso Frengjisht APK screenshot thumbnail 1 Meso Frengjisht APK screenshot thumbnail 2 Meso Frengjisht APK screenshot thumbnail 3 Meso Frengjisht APK screenshot thumbnail 4 Meso Frengjisht APK screenshot thumbnail 5 Meso Frengjisht APK screenshot thumbnail 6 Meso Frengjisht APK screenshot thumbnail 7 Meso Frengjisht APK screenshot thumbnail 8
The description of Meso Frengjisht
Mëso Frangjisht është aplikacion falas për mësimin e gjuhës frënge.
Përmbanë fjalë bazike nga kategori të ndryshme si: fjalë të jetës së përditshme, në shtëpi, në punë, në shkollë, në spital, etj.
Teste dhe disa pyetje të ndryshme në form të bisedës.
Additional information
Category
education
Installs
10,000 - 50,000
Current version
2.1.2
Requires android
4.0 and up
Content rating
Everyone
Offered by
Alb Coding
Date published
Jan 21, 2018